Allmänt, Gravid med fyran, Joel

Lillebror Joel

Kan med stor glädje presentera vår son Joel Nils Oscar Back född tisdagen den 31 maj 2016 kl 09.48 med måtten 4615 gram och 54 cm lång.

Allt gick jätte bra när han väl bestämde sig för att komma ut och han var som jag trodde en rätt så stor baby. Jag återkommer givetvis med en förossningsberättelse.

Nu är han alltså 4 veckor (imorgon) och allting går bra. Vi stannade 3 dygn på BB och sen for vi hem till verkligheten igen och här hemma rullar det på i sin takt. Storasystrarna älskar sin lillebror och vill hålla,kramas och pussas så han har tagits emot med stor glädje. Framförallt Filippa tycker det är spännande med bebis, hon kan inte alls låta honom vara.

Amningen funkar kanon, inte alls nå problem och han äter jätte bra, eftersom han är så stor så har jag lite undrat om han får tillräckligt och växer men på rådgivningskontrollen idag vägde han 5640 gram och var 56,2 cm lång så nog växer pojken stadigt och bra. På två veckor har han lagt på sig 750 gram.

Hans namn Joel var bestämt redan innan han föddes. Joel hette min pappas farfar så det är ett släktnamn från min sida, även Nils är släktnamn då min farfar hette så och både min pappa och lillebror har det som mellannamn. Oscar tyckte vi var fint och passade bra med de andra namnen så det fick bli en Joel Nils Oscar ♥
Dopdatum är satt till den 30 juli.

IMG_6480.JPG.tidning

Tänk att dom alla fyra är mina ♥

 

1 reaktion på ”Lillebror Joel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *