Allmänt, Gravid med fyran

bf+4

Så har helgen gått igen och imorgon är det måndag igen och dags för mitt tredje besök till BB på kontroll. Tycker helgerna går så fort men känns ändå som man hunnit med en hel del ändå.

Jag är då i vecka 40+4 idag och det är verkligen hur lugnt som helst i magen förutom att babyn rör sig så känns ingenting annat alls. Har typ inga sammandragningar överhuvudtaget och när jag får någon så är de milda och känns inte nå mer. Inga förvärkar, inget molande i ryggen eller i magen ja nä alltså ingenting alls är bara som vanligt så ja som jag skrev tidigare så kommer det nog att dröja det här. Den tycker helt enkelt inte att den är färdig ännu. 

Visst kan väntan kännas seg emellanåt men trots det så mår jag ändå bra och babyn mår bra den med så på det viset är det ju ingen brådska eller tungt på den fysiska biten. Försöker att ta det hela med lugn och ro för jag kan ändå inte göra något åt det annat än vänta.
Det är såklart en viss spänning det här med att gå runt som en tickande bomb, man vet liksom inte alls när det smäller till, sen kommer förstås stunder när man kan bli lite otålig men det hör väl till, man är ju faktiskt 100% färdig nu både fysiskt och mentalt. Sen måste man väl ha i åtanke också att det kan gå till så att man hamnar på överburenhetskontroll och det blir igångsättning och ett helt annat scenario, det vill jag verkligen inte men måste nog för mitt eget sinnesro ställa in mig på att det faktiskt kan bli så. Bäst att vara förberedd på allt.

IMG_8379

2 reaktioner på ”bf+4

    1. Tack så mycket 🙂 jo nog är det spännande men det är väldigt lugnt så jag tycker det kunde vara mera action 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *