Allmänt, Gravid med fyran

En hälsning från jobbet.

Det var alldeles för länge sedan jag bloggade. Har lite velat kring bloggen eftersom jag känner att jag inte hinner med på samma sätt som tidigare innan jag började jobba men jag skall faktiskt försöka leverera lite mer för lägga ner den vill jag inte göra.

Just nu är jag på jobb och har varit det sen i fredags så efter idag har jag gjort halva arbetspasset och på torsdagkväll får jag äntligen åka hem igen.
Att jobba till sjöss och vara borta från familjen varannan vecka är inte helt lätt. Första dagen på passet är alltid svårast när man just sagt hejdå åt familjen och vet att det är en hel vecka tills man ses igen men bara första dagen är gjord så brukar det kunna kännas lite bättre även om man alltid saknar dom där hemma massor.
Jag hann inte jobba så länge innan vi fick veta att vi väntade barn igen så då kände jag bara att köra på och inte söka något annat så nu är det inte så många arbetspass kvar tills jag igen är mammaledig ♥

PicFrame

En bild som får sammanfatta lite av min vardag på jobb t v en bild från när jag ligger i min säng i hytten. t h en del av det jag gör. Just denna vecka är har i a la carte’n.

4 reaktioner på ”En hälsning från jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *