Allmänt

Den bortglömda bloggen

Ja det var alltför länge sedan sist men någonting hände med både tid och prioritet när jag började att jobba. Tyvärr har bloggen fått ge vika för annat men jag hoppas kunna hålla liv i den ändå i fortsättningen för det finns nog egentligen massor att skriva om. 
För att det inte skall bli en hel roman på en och samma gång så får jag dra snabbt igenom läget och gå in på detalj i flera inlägg framöver.

Huset – går framåt som bara den. Just nu är det tänkt att vi skall flytta in tidigare än det sades från början så det närmar sig verkligen och allt är bestämt och klart och denna vecka och tre veckor framåt skall det vara full fart i huset när all inredning från golv till tak skall på plats.

Dagis- går super bra. Alla barnen trivs jätte mycket. Jag har de äldre barnen hemma en dag i veckan under min lediga vecka och resten går dom 9-14. Filippa får vara hemma två dagar och har alltså 3 korta dagar i dagis under min lediga vecka och det känns bra att ha det så.

Jobbet knallar påJobbet knallar p. Många tror nog att när man är hemma på “ledigt” så ligger man på soffan hela dagarna och gör ingenting men riktigt så är det inte. När jag kommer hem så man oftast rejält trött så det gäller att ta igen sig lite också men annars så gör jag exakt samma sak som innan jag började jobba, tar hand om hushållet och gör ärenden som måste skötas då jag är hemma. Senaste tiden har även handlat om att fara och kolla tapeter och golv osv så någon värst mycket vila och ledig kan jag väl inte påstå att jag är men efter en vecka på jobb så känns det ändå hyfsat roligt att ta hand om hemmet.

Barnen har tagit förändringen med ro. Inget gråt och ledsamheter för att jag är borta, dom har det ju så bra med Jonas och trivs på dagis så man märker på dem att dom känner sig trygga och omhändertagna. När jag kommer hem blir dom förstås glada.
Så just nu måst jag nog ändå säga att det rullar på riktigt fint. Känns som allt har fallit på plats.
Trivs nog verkligen med att jobba igen så jag saknar inte ens hemma tiden som jag nog trodde innan att jag skulle göra, istället känns det bara bra.

 

1 reaktion på ”Den bortglömda bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *