Allmänt

Uppvärmningen

Tyst i bloggen igen nu, den här gången har jag däremot varit och jobbat tillbaka på båten. Egentligen skall jag ju börja den 31 juli men blev erbjuden ett 4 dagars pass 20-23 juli som jag inte kunde motivera mig till varför jag inte skulle ta det så jag värmde upp lite grann inför det som komma skall och det var nog bra att få “testa” på lite.

Det kändes verkligen jätte bra, jag minns att dagen när man skulle på jobb alltid kändes motig men inte den här gången. Jag var mest lite spänd och ivrig och när jag väl kom in i arbetet så kändes det precis som förut. Det var riktigt kul. Det var fullt ös hela dagarna så det gick fort man hann bara stiga upp så var dagen slut. 
Hade lite förväntat mig att det skulle kännas jobbigare att vara ifrån familjen men det hann jag inte ens tänka på och det kändes inte så jobbigt, visst saknade jag dem men det var ändå en ok saknad som inte tyngde ner mig på något vis.
Jonas rapporterade flera gånger om dagen med bilder och text på allt dom gjorde och det hade gått jätte bra för dem alla här. När jag kom hem så var hemmet skinande rent och tvätten tvättad och vikt.

Men ack så mör i kroppen jag var, det blev totalt 49,5 timmar jobb och sista dagen hade jag rejält ont i fötterna och i ryggen, märks att man inte är van att jobba på det där sättet. Så 4 dagar räckte, nästa gång är det 7.

Nå fredagmorgon när barnen vaknade och såg mig så var dom lite överraskade först men blev glada men jag kan inte säga att jag märkte av nå annorlunda, dom var som vanligt men jag ville förstås kramas och pussas. Dom sa att dom hade haft jätte roligt med pappa och Jonas sa att han hade haft riktigt roligt och trivdes i rollen att ta hand om hushåll och barn. Det gladde mig förstås, känns viktigt att dom även får tid med honom utan att jag alltid är där.

Nu njuter vi av min ledighet fram till fredag då åker jag igen och börjar på riktigt.

 

 

1 reaktion på ”Uppvärmningen

  1. Så roligt att det gick bra både för dig och för Jonas och barnen! Snart är det här systemet också rutin. ? Ha det så bra i fortsättningen!

    Hälsningar från Vasa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *